Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Ό,τι αρχαίο-ελληνικό πρέπει να ταφεί

Καλά διαβάσατε. Έχουμε σύγχρονο πολιτισμό. Έχουμε σύγχρονα πολιτεύματα. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ*.

Η Ελλάδα από τότε που έγινε χριστιανικό έθνος είχε την ειρήνη της σε όλους τους τομείς. Το πιο σημαντικό είναι πως έγινε ένα κράτος. Βέβαια σε όλα τα όμορφα, χρωματιστά και ευωδιαστά παραμύθια, υπάρχει το κακό. Το κακό απλά υποβόσκει ως η κορυφή ενός παγόβουνου στη μέση του ωκεανού και κάποια στιγμή θα δείξει τα δόντια του. Ειδικά όσο το κυνηγάει κανείς σα σανίδα σωτηρίας.

Κάνω λόγο για την κληρονομιά των αρχαίων προγόνων μας. Μάρμαρα βαριά και ντεμοντέ έχουν καθηλωθεί ανά την ελληνική επικράτεια. Μιλώ κυρίως για τους αρχαίους ναούς. Είδαμε πως αν και άχρηστοι πλέον, παρέχουν εισροή χρημάτων μέσω του τουρισμού. Αυτά όμως όπως ο διάβολος βάζει το πόδι του, μας τύφλωσαν. Είναι εδώ για να μείνουν. Αντί όμως να πορευτούμε με τα σύγχρονα πιστεύω μας, του χριστιανισμού, είμαστε αιχμάλωτοι των προγόνων μας.

Έτσι ο υπέρμετρος τουρισμός έφερε τον ιό και στη χώρα μας. Ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας και οι όμοιοί τους μας βλέπουν και γελούν χαιρέκακα. Είναι άκρως τοξικοί (ιδίως ο Σωκράτης) για το μέλλον μας, αλλά κατά πολλούς το απόγειο. Το απόγειο δεν έχει έρθει όμως ακόμη. Μα που είναι επιτέλους ο σύγχρονος Θεοδόσιος Β; Πρέπει επιτέλους οι χριστιανοί να σηκωθούν και να αντιμετωπίσουν την κρίση. Μόνο ο σύγχρονος Θεοδόσιος Β θα διώξει τον ιό.


                                                                                                                                           ~ tech knight ~

να αιματοκυλιστούμε γι'αυτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου