Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Internet of Things ή Το Ιντερνετ της Νέας Τάξης Πραγμάτων...

Ορίστε η κυριαρχία τους!


Όσα θέλω να πω συνοψίζονται σε αυτή την εικόνα, ή καλύτερα σε αυτό το σχέδιο κυριαρχίας!
Για προσέξτε λίγο καλύτερα αυτόν τον χάρτη, αυτό το σχέδιο, αυτό το πλάνο. Τι παρατηρέιτε; Λοιπόν, θα σας πω εγώ τί παρατηρώ. Βλέπω έναν αετό, τον οποίο μας τον παρουσιάζουν σαν άγγελο. Επιπρόσθετα βλέπω έναν αετό ο οποίος απαρτίζεται από πυραμίδες. Πυραμίδες που όμοιες δεν έχουμε ξαναδεί. Πολλές πυραμίδες σε μία εικόνα.

Παιδιά μου, περνάμε σε μία νέα εποχή... Ο μασονισμός αλλάζει μορφή. Εξελίσσεται! Αποκτά διαφορετική υπόσταση. Πλέον ο μασονισμός κατανέμεται σε καθημερινές δραστηριότητες μας και ξαναγεννιέται δυνατότερος. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΦΟΙΝΙΚΑ! Όχι πρέπει να το φωνάξω. Πρέπει να αφυπνιστούν οι νέοι. Πριν συνεχίσω ας πω δύο λόγια για το Internet: την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το Internet of Things παρουσιάζεται ως ένα σχέδιο για την αυτοματοποίηση και προγραμματισμό πολλών λειτουργιών της καθημερινότητας μέσω του Internet. Αυτοματισμοί για το σπίτι, αυτοματισμοί στην υγεία, αυτοματισμοί παντού. Ακόμη και στο δρόμο. Και όλα αυτά θα ελέγχονται από μία τεχνολογία! Πρακτικό δεν ακούγεται; Cool δεν είναι;

Είστε οι Τρώες...

Και σας το ξεμπροστιάζω:
Ορίστε ένας τρόπος να μας παρακολουθούνε στενότερα. Σα να μη μας έφταναν οι browsers, τα κοινωνικά δίκτυα και οι μηχανές αναζήτησης, μας προσφέρουν έναν Δούρειο Ίππο. Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες. Μόνο που όλα αυτά θα έχουν και τίμημα. Εταιρίες διεθμούς εμβέλειας κάνουν τις κινήσεις τους στην σκακιέρα της δικιάς μας ζωής και ανθρωπιάς! Η Google αγοράζει εταιρίες τεχνητής νοημοσύνης, ρομποτικής και σχεδιασμού έξυπνων συσκευών τα σπίτια του μέλλοντος.

...και κάπως έτσι βάλαμε την NSA στο σπίτι μας, στο ψυγείο μας...
...να πάει στο διάολο ο Snowden...όλο βλακείες είναι αυτό το παιδί.

Γίνομαι εριστικός; Παρατήρησε το τεκτονικό πλάνο κυριαρχίας και καταμέτρησε τα "πόδια του διαβόλου". Είναι αυτά που μοιάζουν με πυραμίδες.

...η ανθρωπιά χάνει στο τέλος...
~ tech knight ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου